Herroepingsrecht en Retouren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Retroborden geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@retroborden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@retroborden.nl. Wel draag je zelf de kosten voor heen en terug zending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Mocht het na 15.00u gemeld worden dan zullen er helaas kosten aan verbonden zijn die het transportbedrijf berekend. Hierbij kan de levertijd ook langer bedragen dan normaal.

 Uitzonderingen

Sommige artikelen uit ons assortiment komen niet voor retour in aanmerking. Dit betreft artikelen die speciaal voor jou in opdracht zijn besteld.

Soms is er een artikel dat wij zo scherp prijzen dat het daarom niet teruggestuurd mag worden. Dit kan zijn vanwege een kleine beschadiging of gewoon omdat het een hele goede aanbieding is. Dit staat dan bij het artikel in de product omschrijving aangegeven.

Hoe stuur ik mijn pakketje retour?

TIPS voor het retour zenden en het verpakken van uw retourzending vind u op het retourformulier!

Vragen??

Heb je nog vragen betreffende je retour?? Bel ons dan op 0255-212 801, mail ons op info@retroborden.nl of stuur een berichtje via het contactformulier op deze website.

Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn en kan je terugsturen aan:

Retroborden

Lange Nieuwstraat 469

1971 GE IJmuiden

Telefoon nummer: 0255- 212 801

E-mail: info@retroborden.nl

Download hier het formulier